BROENista

BROENista

BROENista lyhyesti

BROEN on maailman johtava venttiiliteknologian valmistaja, joka toimii kolmella mantereella avainmarkkinoinaan Eurooppa, Kiina ja Yhdysvallat.  BROEN on ollut maailman johtava vesi-, ilma-, kaasu- ja öljyventtiiliteknologian kehittäjä ja tuottaja yli 70 vuoden ajan. BROEN toimittaa täydellisiä LVI-järjestelmäratkaisuja ja on johtava kaukolämpöventtiileiden toimittaja.

Tunnemme sovellus- ja venttiiliteknologian perusteellisesti ja olemme tiiviissä vuoropuhelussa asiakkaidemme ja liikekumppaniemme kanssa maailmanlaajuisesti. Luomme arvoa ja luotettavuutta testatuilla venttiileillämme tarjoten täyden laadunvarmistuksen.

BROENin pääkonttori on Tanskassa Assensissa, ja se on osa Aalberts N.V., NL -konsernia.

MEILLE laatu ei merkitse pelkkää markkinoille pääsemistä – se on paljon enemmän. Se on liiketoimintamme perusta. BROEN on ollut ISO 9001 -sertifioitu vuodesta 2001 ja tänä päivänä meillä on ISO 9001:2015- ja ISO 14001 -sertifiointi.

Vuonna 1993 BROENista tuli osa Aalberts N.V. -konsernia, jolla on yli 15 000 työntekijää yli 30 maassa ympäri maailmaa. Aalberts N.V. on listattu Alankomaiden EuroNext-pörssiin.

BROEN's five values

We achieve our goals, by doing what we say we will do. Our strong values are the foundation for our business and link us together as one company across borders, time zones and continents.

Winning with people!

BE AN ENTREPRENEUR

We explore and make dreams happen. We adapt, innovate and focus on our customers’ requirements and give them back so much more than they expect

TAKE OWNERSHIP

We are responsible for achieving our own commitments. Proactive, accountable, and empowered to perform

GO FOR EXCELLENCE

We are passionate, self-critical and persistent in everything we do. We challenge the status quo, push boundaries and think outside the box.
And we deliver results

SHARE AND LEARN

We learn from each other by being professional and open-minded. We get better every day.
We are not afraid of failure. In fact, we embrace it as a valuable stop on the route to success

ACT WITH INTEGRITY

We lead by example, act transparently and speak up. We are professional at all times, and in everything we do