Urat

Ihmiset luonnollisessa ympäristössään
BROEN on maailmanlaajuisesti toimiva yritys, ja siksi maailmanlaajuinen työpaikka. Meillä on viiden liiketoiminta-alueemme yksiköitä ympäri maailman. BROENin arvot ja johtamiskulttuuri ulottuvat Tanskan ulkopuolelle, kaikkialle maailmanlaajuisessa organisaatiossamme. Voit olla varma, että saat aina samantasoista ammattimaista palvelua missä tahansa asioitkin BROENin kanssa.

Kohti uusia tavoitteita 
Ihmiset merkitsevät. Yrityksemme koostuu ihmisistä, jotka luovat menestystä sinulle ja BROENille. Työntekijämme ovat tärkein voimavaramme ja menestyksemme perusta.

Siksi teemme kaikkemme luodaksemme menestyksekkään työpaikan, joka mahdollistaa henkilökohtaisen ja ammatillisen kasvun. Panostamme runsaasti työntekijöiden ja johdon kehitykseen, jotta jokainen työntekijä olisi alansa huipulla ja ymmärtäisi oman potentiaalinsa. Tämän vuoksi jokainen tapaamasi BROENin työntekijä on motivoitunut, joustava ja palveluhenkinen. Henkilöstömme on tunnettu lojaalisuudestaan, ja tämä näkyy koko BROENin organisaatiossa.

Työpäivä BROENilla

Työpäivä BROENilla on kiireinen ja täynnä haasteita. Henkilöstömme työskentelee eri liiketoiminta-alueiden välillä, ja vahva kulttuurimme ja vahvat arvomme yhdistävät meitä yli rajojen, merien ja aikavyöhykkeiden.

Kiinnostuitko? Hae avointa paikkaa tai lähetä avoin hakemus täältä: Career site