article-image-1

VSH XPress FullFlow -täysaukkoventtiilit ovat nyt saatavilla!


BROEN on kehittänyt yli 70 vuoden kokemuksellaan täysin uudenlaisen sulkuventtiilin vastaamaan LVI-alan tuotteisiin liittyviä kasvavia vaatimuksia erityisesti tuotteiden laadun, luotettavuuden ja tehokkuuden suhteen.

VSH XPress -tuotejärjestelmä täydentyy nyt kompakteilla täysaukkoisilla puristettavilla palloventtiileillä. Venttiilit ovat alusta loppuun Tanskassa suunniteltuja ja valmistettuja.

VSH XPress -puristuspalloventtiilit ovat saatavilla sähkösinkitystä sekä haponkestävästä teräksestä valmistettuna. Saatavilla olevat koot ovat 15-54mm, valikoima tulee tulevaisuudessa laajentumaan. Liitosvaihtoehtoja on kolme: puristus, sisäkierre ja pyörivä mutteri. Venttiilistä on saatavilla sekä matala- että korkeakarainen versio venttiilin eristystarpeesta riippuen. Venttiilin paineluokka on PN16 ja käyttölämpötila -35 °C - +135 °C.  

Käyttökohteet ovat materiaalista riippuen mm. käyttövesi-, lämmitys-, paineilma- ja jäähdytysasennukset. Puristusprofiili on M-profiili.

VSH XPress -puristuspalloventtiili on varustettu patentoidulla jousitetulla venttiilipesällä, joka takaa kevyen käytettävyyden, varman toimivuuden ja pitkän käyttöiän. Jokainen venttiili on yksilöllisesti numeroitu ja lasermerkitty. Venttiilirunko on valmistettu yhdestä kappaleesta, ja jokainen venttiili on painetestattu valmistusprosessin aikana. O-renkaat ovat varustettu vuodonilmaisutoiminnolla (LBP=Leak Before Press). Kahva on irrotettavissa ja 180 astetta käännettävissä. Venttiilien design on patentoitu, ja sille on myönnetty Red Dot Design Award -tunnustus.

Kaikille VSH XPress -tuoteryhmän tuotteille myönnetään 10 vuoden järjestelmätakuu käytettäessä samaa materiaalia olevien VSH XPress -merkkisten ohutseinämäisten putkien, liittimien ja venttiilien kanssa.

Pyydä lisätietoja BROEN-yhteyshenkilöltäsi, sähköpostiosoitteesta info@broen.fi tai puhelimitse 094128054.


- Yksi järjestelmä - yksi materiaali
- Kompakti täysaukkoventtiili
- Kaikki liitosmenetelmät
- Uniikki venttiilin merkintätapa
- Patentoitu tanskalainen design - valmistettu Tanskassa

DN10-50 | PN16 | Puristus, kierre tai pyörivä mutteri | 10 vuoden järjestelmätakuu