article-image-1

BROEN juhlii 75-vuotissyntymäpäiväänsä ja innovaatioiden täyttämää matkaansa

BROEN Valve Technologies juhlii ylpeänä 75 vuoden omistautumista innovaatioille ja saavutuksista venttiiliteollisuudessa. Vuoden 1948 perustamisestamme lähtien olemme työskennelleet väsymättä toimittaaksemme asiakkaillemme laadukkaita tuotteita ja ratkaisuja ympäri maailmaa.

BROEN Valve Technologiesin tarina
Kestävyys ja yrittäjyys DNA:ssaan Poul Broen perusti yrityksen vuonna 1948 Kööpenhaminassa, Tanskassa, kun hän keksi ensimmäisen automaattisen suihkuautomaatin, joka toimitti tehokkaasti oikean määrän lämmintä vettä sisäänrakennetulla automaattisella katkaisutoiminnolla.

Tästä alkoi BROENin matka kehittämään innovatiivisia venttiiliratkaisuja. Vuonna 1960 yritys muutti Assensiin, jossa se toimii edelleen. BROEN keksi ja patentoi BALLOFIX®-minipalloventtiilin, joka todella nosti meidät venttiileiden maailmankartalle.

Tänään BROEN on kansainvälinen markkinajohtaja venttiiliteknologiassa ja olemme vahvasti edustettuina kolmella mantereella – Euroopassa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa – ja BROEN Group on myös osa hollantilaista Aalberts-konsernia.

BROENin kestävä lähestymistapa tuotekehitykseen
BROEN on muokannut ja johtanut venttiiliteollisuuden kehitystä sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Olemme jatkuvasti kehittäneet ja ottaneet käyttöön edistyksellisiä teknologioita ja ratkaisuja, jotka ovat parantaneet tuotteidemme tehokkuutta, turvallisuutta ja suorituskykyä. Tämä on auttanut nostamaan venttiilien ja liittimien tasoa kaikilla teollisuudenaloilla.

Perusarvojamme ovat jatkuva uusien, teknologisesti ja ympäristön kannalta kestävien ratkaisujen etsiminen. Tuotteemme on suunniteltu energiatehokkuutta, resurssien optimointia ja pitkäikäisyyttä ajatellen.

Neljä tuoteryhmää – yksi visio
BROEN BALLOFIX®, BROEN BALLOMAX®, BROEN FULL FLOW and BROEN Clorius Control ovat tuotevalikoimamme kulmakiviä, ja ne ovat synonyymejä laadulle ja luotettavuudelle. Me BROEN Valve Technologiesilla olemme ylpeitä neljästä tuotebrändistämme, joista jokaisella on omat ainutlaatuiset vahvuutensa ja käyttökohteensa, jotka auttavat ratkaisemaan joitakin tulevaisuuden suurimpia haasteita kestävän rakentamisen, energiateollisuuden tehokkaiden ratkaisujen ja meriteollisuuden energiatehokkuuden osalta.

Kiitos!
Haluamme kiittää omistautuneita työntekijöitämme, uskollisia kumppaneitamme ja arvostettuja asiakkaitamme siitä, että olette olleet osa menestyksellistä matkaamme kuluneiden 75 vuoden aikana. Odotamme innolla alan johtavien tuotteiden toimittamista myös tulevina vuosikymmeninä.