article-image-1

BROEN Valve Technologies juhlii 30 vuotta osana Aalbertsia

Me BROEN Valve Technologiesilla olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa 30-vuotisjuhlastamme Aalberts N.V. -konsernin arvokkaana osana. Näiden kolmen vuosikymmenen aikana Aalberts on vaikuttanut merkittävästi BROENin kasvuun ja asemaan kansainvälisen venttiiliteknologian johtajana.

Aalbertsin omistuksessa BROEN on kokenut vaikuttavan muodonmuutoksen pienestä pohjoismaisille markkinoille keskittyneestä yrityksestä paljon suuremmaksi ja kansainvälisesti suuntautuneeksi yritykseksi, jolla on myyntiä ja tuotantoa useilla markkinoilla. Yhteistyö Aalberts-konsernin sisaryritysten kanssa on laajentanut tuotevalikoimaamme ja antanut meille pääsyn laajemmille BROEN-tuotteiden markkinoille.

Uusien tuotteiden ja teknologioiden kehittäminen on ollut Aalbertsin jatkuva painopiste, ja se on ollut keskeinen liikkeellepaneva voima BROENin kehitysinvestoinneissa. Tämä on johtanut laajan ja innovatiivisen tuotevalikoiman luomiseen kaikissa brändeissämme: BROEN BALLOFIX®, BROEN BALLOMAX®, BROEN FULL FLOW ja BROEN Clorius, joita olemme menestyksekkäästi toimittaneet lukuisille asiakkaillemme maailmanlaajuisesti.

Yksi Aalbertsiin kuulumisen tärkeimmistä eduista on ollut keskittyminen kestävään kehitykseen. Olemme yhdessä toteuttaneet kohdennettuja aloitteita, jotka eivät ole vain vahvistaneet BROENin tuotevalikoimaa, vaan myös vahvistaneet yhteistä sitoutumista vastuullisiin liiketoimintakäytäntöihin. Tämä sitoutuminen ei ole ainoastaan vahvistanut BROENin ympäristöjalanjälkeä, vaan myös brändiämme vastuullisena venttiilivalmistajana.

Osana Aalbertsia BROEN keskittyy houkuttelemaan tavoitteisiimme sitoutuvia työntekijöitä ja varmistamaan heidän henkilökohtaisen ja ammatillisen kehityksensä. Tämä tapahtuu sekä BROENin sisällä että yhteistyössä Aalbertsin kanssa yhteisen mottomme mukaisesti: "Winning with people".

Juhlapäivä merkitsee paitsi vaikuttavaa vuosilukua, myös pitkäjänteisyyden ja edistyksen matkaa. Odotamme innolla tämän menestyksekkään matkan jatkamista ja kiitämme Aalbertsia 30 vuoden kumppanuudesta ja tuloshakuisesta kasvusta.