BROEN FULL FLOW - uusi kompakti ja energiatehokas palloventtiili

BROEN FULL FLOW

BROEN FULL FLOW

Venttiiliteknologian uusi sukupolvi
Olemme kehittäneet uuden venttiilin vastaamaan tuotteiden kasvaviin vaatimuksiin luotettavuuden, tehokkuuden ja laadun suhteen moderneissa rakennuksissa.

  • Kaikki järjestelmät – yksi teknologia
  • Kompakti täysaukkodesign
  • Joustavat liitäntävaihtoehdot
  • Uniikki venttiilin tunnistus
  • Tanskalainen innovaatio – tuotettu Tanskassa
BROEN FULL FLOW’n tärkeimmät ominaisuudet:

Uusi BROEN FULL FLOW -venttiili sopii niin uusiin kuin vanhoihinkin putkistoihin, kiitos yhteensopivien materiaalien ja puristustekniikan.

BROEN FULL FLOW -järjestelmä tarjoaa tällä uudella venttiilillä uusia mahdollisuuksia toteuttaa täydellisiä ratkaisuja tuotteiden ominaisuuksista tai asennustavoista tinkimättä.

 

Lue lisää esitteestä

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja


Kompakti design
BROEN FULL FLOW’n kompakti venttiilirunko mahdollistaa markkinoiden parhaan ja tehokkaimman eristyksen venttiilin osalta. Virtaviivainen täysaukkodesign.

Yksi järjestelmä – yksi materiaali
BROEN FULL FLOW varmistaa yhtenäisen materiaalivalinnan koko asennukseen, mikä vähentää korroosion riskiä. Kaikki venttiilit ovat saatavana sekä haponkestävästä että ähkösinkitystä teräksestä valmistettuina.

Uniikki venttiilin merkintätapa
Kaikkiin BROEN FULL FLOW -venttiileihin on merkitty yksilöllinen venttiilin numero ja niissä on datamatriisi, joka takaa venttiilin jäljitettävyyden tuotantoon. Kaikki venttiilit painetestataan tehtaalla.

Leak Before Press
BROEN FULL FLOW -venttiilit vastaavat tietenkin muita VSH XPress -järjestelmän osia, ja niissä on Leak Before Press -vuodonilmaisutoiminto.

Venttiilipesä
Patentoitu jousitettu venttiilipesä takaa optimaalisen tiiveyden, kuulan liikkeen ja pitkän käyttöiän.

Merkintäklipsi
Vaihdettavia merkintäklipsejä saa eri väreissä. Näin esimerkiksi kyl män ja lämpimän veden tai tulo- ja paluulinjojen tunnistaminen on helppoa. Merkintäklipsiin voidaan kiinnittää myös tunnistelipuke.

Kahva
Ergonominen kahva, jonka voi irrottaa ilman työkaluja ja asentaa uudelleen kulloiseenkin asennukseen sopivaan haluttuun asentoon. Metallikahva on päällystetty lasikuituvahvisteisella nylonilla.

Kara
Kaikkia venttiilejä saa sekä matalalla että korkealla venttiilikaralla. Korkea kara on kiinteä osa venttiiliä, ja mahdollistaa venttiilin tiiviin eristämisen.

Liitostavat
BROEN FULL FLOW -venttiilit on helppo ja nopea yhdistää eri liitostavoilla - puristus, kierre tai pyörivä mutteri.

Lasermerkintä
BROEN FULL FLOW -venttiileissä on vakiona lasermerkityt tiedot venttiilin koosta, materiaalista ja paineluokasta. Venttiiliin on lisäksi merkitty materiaali värikoodilla: vihreä haponkestävälle ja punainen sähkösinkitylle teräkselle.

Patentoitu tanskalainen muotoilu
BROEN FULL FLOW on kehitetty ja tuotettu Tanskassa Industry 4.0 -ympäristössä, jossa jatkuvaa optimointia varten käytetään robottitekniikan automaatiota ja arvonlisäyksen tuotantotietojen keräämistä.

  •  DN10-50     
  •  PN16
  •  Käyttölämpötila -35°C - +135°C      
  •  Puristus, kierre tai pyörivä mutter

 

Käyttökohteet:

Käyttövesi
Käyttäessäsi BROEN FULL FLOW’ta, voit olla varma, että järjestelmä täyttää kaikki käyttövesiputkiston vaatimukset. Haponkestävä BROEN FULL FLOW-venttiili on korroosionkestävä - myös demineralisoidun tai tislatun veden kanssa. BROEN FULL FLOW -venttiilit haponkestävästä teräksestä (AISI 316) estävät muiden materiaalien yhteydessä korroosiota.

Erikoisvesi
Haponkestävästä teräksestä valmistettu BROEN FULL FLOW sopii hyvin erikoisvedelle, jossa materiaalille asetetaan korkeat vaatimukset. Kaikki veteen kosketuksissa olevat osat, mukaan lukien kuula, on valmistettu haponkestävästä teräksestä (AISI 316).

Lämmitys
BROEN FULL FLOW on paras ratkaisu lämmitysjärjestelmään. Kompaktit venttiilit ja liittimet käyvät läpi mittavat laadunvarmistukset koko valmistusprosessin ajan ja tiiveystestit ennen tehtaalta lähtöään. Muotoilu ja laserhitsatut saumat takaavat optimaalisen virtauksen. BROEN FULL FLOW -venttiilit ovat energiatehokkain valinta.

Jäähdytys
BROEN FULL FLOW on tulevaisuuden venttiili kylmäasennuksiin. Saat samat edut kuin lämmitysjärjestelmissäkin: energiatehokas putkisto optimaalisella virtauksella. Voit aina valita kohteeseen parhaan putkistomateriaalin. BROEN FULL FLOW -venttiilit korkealla venttiilikaralla mahdollistavat oikeaoppisen diff uusiotiiviin eristyksen koko järjestelmään.

Paineilma
BROEN FULL FLOW’ta voidaan käyttää monissa paineilma-asennuksissa. Sähkösinkittyä versiota voidaan käyttää paineilman vesi- ja öljypitoisuus huomioiden - jos suurempia vaatimuksia asetetaan, on mahdollista käyttää haponkestävää versiota.

Lue lisää esitteestä

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja


Voit myös suunnitella oman venttiilin. Kokeile konfiguraattoria.