article-image-1

BROEN esittelee 2 uutta FULL FLOW -kahvaa

BROEN esittelee kaksi uutta FULL FLOW -kahvaa, vaihde- ja T-kahva, jotka laajentavat monipuolista BROEN FULL FLOW -venttiilivalikoimaamme, johon kuuluu yli 500 erilaista venttiiliä. Uudet kahvat mahdollistavat helpon ja turvallisen käytön kaikentyyppisissä järjestelmissä, erityisesti kompakteissa asennuksissa, joissa on rajoitetusti tilaa.

Kaikki kahvamme ovat ergonomisia ja niissä on lämpöä siirtämätön pinta käyttömukavuuden lisäämiseksi.

Kahvat toimitetaan vaihdettavilla klipseillä (punaisella ja sinisellä), joiden avulla voidaan helposti tunnistaa esimerkiksi kylmä ja kuuma vesi, sekä mahdollisuudella lisätä järjestelmän tiedot sisältävä merkintälipuke.

Uudessa vaihdekahvassamme on paineiskunestotekniikka ja hallittu avaus-/sulkemistoiminto. Kahvaa on helppo käyttää myös kalkin tai saostumien vuoksi jumiutuneisiin venttiileihin. Uusi T-kahvamme, kuten tunnettu L-kahvamme, on valmistettu komposiittimateriaalista ja siinä on metallinen sisäosa, nämä takaavat kaikille BROEN-venttiilikahvoille ominaisen miellyttävän käyttöpinnan.

Kahvojen asennus ilman työkaluja

Kaikki BROEN FULL FLOW -kahvat voidaan vaihtaa ilman työkaluja. Asentajan on helppo ja nopea asentaa sekä irrottaa kahva, joka voidaan sijoittaa vapaasti kulloiseenkin asennukseen parhaiten sopivaksi. Kahva voidaan myös poistaa asennuksissa, joissa auki/kiinnitoiminto on suojattava ulkopuoliselta käytöltä.

BROEN FULL FLOW -kahvavalikoima tarjoaa monia etuja:

  • Vaihdekahvan paineiskunestotekniikka ja hallittu avautumis-/sulkeutumistoiminto
  • Helppokäyttöinen vaihdekahva - myös kalkin ja saostumien vuoksi jumittuneisiin venttiileihin
  • Vaihtoehtoja kompakteihin asennuksiin, joissa on rajoitetusti tilaa
  • Ergonomiset kahvat lämpöä siirtämättömällä pinnalla
  • Kaikkien kahvojen vaihto ilman työkaluja
  • Helppo merkintä punaisilla tai sinisillä klipseillä ja mahdollisuus kiinnittää merkintälipuke kahvaan


Lue lisää BROEN FULL FLOW -venttiileistä verkkosivuiltamme:https://www.broen.fi/tuotteet/broen-full-flow/broen-full-flow/